Facebook
 


Pvc profili

Pvc profili

Kvalitet profila određen je pre svega njegovom geometrijom - dimenzijama, oblikom poprečnog preseka i strukturom različitih komora. Tako npr. više komora ispunjenih vazduhom i veća ugradna dubina poboljšavaju izolaciona svojstva i stabilnost prozora, a deblji zidovi profila služe povećanju čvrstine i otpornosti.

U sveopštoj trci za konkurentnošću i borbi za svakog pojedinačnog kupca teži se da se ponudi što više po što je moguće prihvatljivijoj ceni. Kod mnogih proizvođača to je donekle oborilo kvalitet, što je vidljivo samo u detaljima i što kupac ne može da primeti na prvi pogled. Zato dobro proverite u kojoj su klasi prozori koje želite da uvrstite u svoj projekat i kolika je debljina spoljnih zidova. Najbolja je klasa A, što znači da je debljina zida 3,0 mm, sa tolerancijom od 0,2 mm. Poslovna snaga kompanije VEKA zasniva se na više od 40 godina iskustva, kao i na doslednom pridržavanju standarda kvaliteta u celom svetu.

Mnogi profili izgledaju na prvi pogled slično. Ali kompanija VEKA je donela stratešku odluku da proizvodi samo profile vrhunskog kvaliteta. VEKA profili klase A su 10% deblji od profila klase B i zato pružaju znatno bolju audio i termo izolaciju, kao i zaštitu od provale i krađe.

Banca Intesa

ProCredit banka

Arhitekte

Upit za ponudu

PVC stolarija Facebook